Dålig Uppdatering

Har dom senaste dagarna vart fullt upp och inte haft någon tid eller ork på att skriva något blir så i bland helt enkelt datorn är inte allt.

Helgen har vart bra och lugn vart ute mycket i Höstsolen och handlat saker till dopet och stor handlade lite mat. Sålde även våran vagn men så det vart lite exktra i kassan med perfekt nu när det ska fixas och köpas. Vart en tur ner på stan i helgen med hittade lite fint till Barnen som vanligt.

Idag har Albin vart på dagis och ligger nu och vilar en stund även Molly sover så lugnt och skönt här hemma nu. När barnen vaknat ska jag ner till Doktorn och därefter blir det ute mat då vi inte orkar göra middag idag och klockan kommer hinna bli en del. I bland får man unna sig och vara lat fast det bara är Måndag :)

   Denna mysiga fick Molly i helgen när vi var på stan. Helt underbart tyg och så himla fin nu till hösten så kunna inte låta bli. Köpt på Kappahl :)

Kommentarer
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

Doktorn? det heter väl mvc nu för tiden ? =) hihi...

2011-09-26 @ 14:59:06
URL: http://kattaaa.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Den tunikan är bara sååå söt

2011-09-26 @ 16:12:23
URL: http://saratilling.se
Postat av: Sofie - Mamma till två små -

Känner igen det där med dålig uppdatering, samma här, men man ska prioritera andra saker än datorn och det får folk förstå :)

Skönt att fått sålt vagnen.

Jätte fin klänning!

Har du fått mitt mail på fb?

Kram <3

2011-09-26 @ 16:58:34
URL: http://daughterofrock.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback