Fredag.

I morgon är det 1 vecka kvar till Julafton och snön den har inte setts mycket denna vinter än så länge, får hoppas det kommer till nästa vecka och till Julafton för då ska det vara snö tycker jag sen kan den gärna försvinna igen och våren kan komma för det är en underbar årstid.

Idag händer det inte något speciellt utan en lugn dag blir det jag och barnen då tobbe jobbar till 21:00 ikväll. Albin sover just nu och molly ligger här bredvid och leker med en tidning.

Igår köpte jag en superin Julklänning till Molly som hon ska ha på Julafton hitta även ett par fina skor till men vet inte om hon kan ha dom så ska mäta fötterna på henne och se skulle vara så söt ju. Albins kläder till jul det är klart det. Hittade mollys klänning på en grupp på Facebook helt ny är den med ett riktigt fynd.

Idag fick vi med hyran för nya lägenheten så nu känns det på riktigt men dom hade höjt den lite men det visste vi eftersom dom höjer hyrerna här varje år så men men det är bara och betala och se glad ut för tak över huvudet behöver måste man ha :) Nästa fredag om 1 vecka har vi i alla fall nycklarna äntligen!




Mamma älskar er syskon upp i dagen ♥

Kommentarer
Postat av: Hannele - mamma till två prinsar

Svar:

Mysigt! ^^

Hur tog vänner och släkten att ni blev gravida så snabbt igen? :) är nyfiken :P

2011-12-16 @ 14:26:18
URL: http://mammah.webblogg.se/
Postat av: helen - mamma till Lea och BF jan 2012

vilket underbart kort, var länge sedan man såg ett kort i "nutid" :) Så fina och söta båda två, tycker inte de är inte så jättelika varann men lika näsa ser det ut som :) ska bli så spännande att se om mina gullungar blir lik varann när liten kommer :) Är de snäll på varann eller har de börjat hitta på hyss och jäklats med varann ännu fast Molly kanske är för liten ännu för att hitta på bus? Hoppas du får en fin kväll med barnen :) Kram

2011-12-16 @ 14:42:23
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Mikaela - mamma till Viktor <3

Fina barn! <3

2011-12-16 @ 19:18:55
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: Emma

Kör länkbyte med ALLA den här helgen spelar ingen roll hur många besökare - http://emmabylger.blogg.se/2011/december/only-for-att-jag-ar-sa-snall-sa-gor-jag-det-h.html#comment

2011-12-16 @ 21:07:23
URL: http://emmabylger.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Alicia & gravid med Mini ♥

Vilka sötnosar :)



Kram

2011-12-17 @ 21:54:55
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Vad roligt med ett kort, så söta dom är :D Tänk att dom ska få ett lillesyskon, sötnosarna!!

KRAM

2011-12-19 @ 13:20:31
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Madde

Vad roligt Grattis! Och vilka fina barn du har :)

2012-01-11 @ 20:35:42
URL: http://madele.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback