Tävling

Tävlar hos Evelina om ett par fårskinns uggs från Lundmyr of Sweden som finns att köpa hos Sagoliktbyanna.se.Kommentarer
Postat av: Nathalie, Mamma till William och Cornelia

skönt att det gick så pass fort endå fast det va igångsättning brukar ju kunna ge några extra timmar annars.. Planerad och planerad mera ryst rolett typ händer det så händer det ;D nej då men vi vill ha ett syskon till William men det gick lite fortate en vad vi trodde. Ni då? Jag vet faktiskt inte just nu kollar jag på begagnade men dom vill ju ha så mkt för dom .. Barnenshus kör ju drive imellan åt på dom vagnarna så då får man en ny för 2995 ja sen 895 eller vad det e för liggkorgen och dom vill ju ha en 4000 för dom beg med luftdäck. Den är inte hoppig eller så utan dämpningen är bra i dom ?

2011-08-22 @ 12:01:43
URL: http://ahnh.blogg.se/
Postat av: Jennifer - 17år & ensamstående mamma

Ska du säga! Skitsnygg design har du! :}}

2011-08-22 @ 12:43:30
URL: http://sunkissedsugar.blogg.se/
Postat av: Nathalie, Mamma till William och Cornelia

nej jag gillar inte häller mjukliftar .. okej vart ifrån beställde ni eran då? :) ja det är ett riktigt bra pris när dom kör den driven. Vi bor i Tierp, mellan gävle och uppsala trodde aldrig jag skulle flytta hit ellr visst inte ens vart det låg innan jag träffade Andreas och gjorde klart för han att hit kome rjag inte flytta men ack så det blev nu har vi till poch med köpt hus här och jag trivs faktiskt jätte bra :) vart bor ni då? Okej vad bra att du illar dämpningen i den köpte en Brio sing på nätet men vilket botten köp gillar inte alls vagnen eller jo med sitt del på va den jätte bra när William hade den innan Cornelia kom men nu när vi har den med liggkorg så känns den bara hoppig och noll dämpning ett riktigt skit köp rent ut sagt !

2011-08-22 @ 13:26:04
URL: http://ahnh.blogg.se/
Postat av: Nattis

svar, tack! den 15/5 skrev vi in oss på bb, och den 16:e var han född :P är du från hudik?

2011-08-22 @ 16:44:33
URL: http://naaattah.blogg.se/
Postat av: Michaela | vägen till uska, foto, bloggdesign och vardagsliv

svar

tack så jätte mycket :) va kul att jag ska få komma! :D jaa verkligen! Kommer fotaa som bara den ^hiihihi! kraamar z<3

2011-08-22 @ 17:13:36
URL: http://soeticz.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback