Söndag

Dagen började med sovmorgon till 9 för oss allihopa utom Tobbe som gick upp 6 eftersom han skulle börja jobba vid 7 tiden. Jobbar ändå till 21:00 ikväll så lång dag för honom. Jag och barnen sov som sagt till 9 gick sen upp och tog Albin och fixade honom och sen det vanliga här hemma sen åt vi frukost innan Molly vaknade. Fixade henne sedan medans albin lekte lite snabbt och sen var allt igång. Våra rutiner varje dag ser rätt så lika ut så det är skönt att allt flyter på så bra som det gör , Rutiner det är bra grejer :)


Annars idag ska jag och barnen hem till en Vän och äta mat och leka med hennes barn som bor ett kvarter bort från oss så nära och bra :) Och självklart lite prat på det. Så det ska vi syssla medans pappan i huset jobbar.


Till veckan har vi lite inplanerat så det känns skönt. I morgon ska Molly på Bvc dags för 3 månaders läkarundersökning och sen ska hon få Sprutor men det ska nog gå bra det med :) Ska även ringa och fixa med dopet som är nu i September så fullt upp. Mycket som ska köpas och beställas ute i sista minuten vi men det ska nog bli bra det med :)

Nej nu duschen gäller att passa på medans Molly sover , hon sover aldrig om dagarna längre men nätterna sover hon hela ut helt underbart :) Lägger sig vid halv 9-9 tiden så ska inte klaga.



Kommentarer
Postat av: Sofie - Mamma till två små -

Va härligt att ni sover så länge :) och gott att hon sover hela nättera, gör Enya också, det är guld värt.

Och håller med om rutiner, det måste man nästan ha och när man väl kommer in i dom är det så skönt.

Hoppas ni får en mysig söndag! Kram

2011-08-21 @ 13:07:45
URL: http://daughterofrock.blogspot.com
Postat av: helen

Okej, men var det någon skillnad på magformen, rundare eller spetsigare mage med någon av dem eller såg den ganska lika ut? :) Jo magen brukar ofta komma tidigare med andra barnet särskilt om man får tätt men min var ungefär lika stor andra gången, nästan lite mindre, men ska jämföra nu till veckan och se om magen tagit igen sig om man jämför med magen när jag väntade Lea. :) Kram

2011-08-21 @ 17:25:31
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: ★ Katta- Mamma till Bell, Melvin & Nova ★

När börja Molly sova hela nätter? =)

2011-08-21 @ 20:59:18
URL: http://kattaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback