Dopplanering

Nu har vi pratat med Präst och kyrkan för Mollys dop. Var hemskt fullbokad med dop nu för Prästerna och kyrkan var bokad mycket så vi fick inte tiden vi ville ha. Utan Mollys dop blir Lördagen den 8 oktober klockan 11. Så nu har vi beställt Dop inbjudningskort som kommer under veckan och som sedan ska skickas och delas ut vidare. Ska även beställa smörgåstårtor och vanliga tårtor sen handla hem en massa så full gång med planeringen :) Alltid Kul.




Kommentarer
Postat av: Michaela | vägen till uska, foto, bloggdesign och vardagsliv

Va roligt! :) Synd att ni inte fick den tid ni ville :(

Men det kommer nog bli helt perfekt ändå :)



kram

2011-08-22 @ 11:12:25
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Nathalie, Mamma till William och Cornelia

ja det e ju sant han e ju lite mindre men nu sitter jag på golvet med och leker med William samtidigt som jag ammar ibland :P funkar det med, hehe ! Tack så mkt. Jo allt funkar jätte bra nu Andreas började jobba idag så då e jag själv hela dagar fram mot kvällen men än så länge har det gott bra. WIlliam går ju på dagis 15 tim i veckan. FL gick jätte bra och snabbt, blev ju "varnad" att det troligen skulle gå fort då Willes gjorde det som va kroppen redo på sista mvc besöket och och fort gick det vill jag lova när det gick igång vi åkte in när värkarna kom med 2 min mellanrum men gjorde inte alls ont så utan lite ryggvärk hade jag bara men dom vill ha in mig när dom va så tätta och tur va det att vi åkte då för strax innan Uppsala vände allt och jag fick skit ont så vi gasa på lite mera och tog oss in fort vi tog en snabbis på 5 min i kontrollrummet va ej lönt att ha CTG kurvan längre då jag inte kunde stå stilla utan vill gå och va öppen 8 cm när vi kom in så 1 timme och 30 min efter att vi parkerat bilen så va hon ute :) Så snabbt och smidigt kan man säga att förlossningen gick lite lustgas imellan åt körde jag på men de va det lilla känndes bättre utan... Är ni nöjd med eran syskonvagn ? ni har ju en sån som jag är intesserad av eller ja den enda William får plats i typ men hur e den ? Hoppas ni alla mår toppen !

2011-08-22 @ 11:25:13
URL: http://ahnh.blogg.se/
Postat av: tessan

Jag ska också ringa och boka dop tid idag :) Roligt!

2011-08-22 @ 12:12:31
URL: http://tewssans.blogg.se/
Postat av: ewa

Kommer nog bli ett fint dop:) kan ju hoppas på en riktigt fin höstdag solen lyser på alla fina färger på träden:)

2011-08-22 @ 13:21:06
URL: http://ewawiklund.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Vi ska också ha i oktober har vi planerat, men vi ska ha namngivningsfest för våra killar tänkte vi....Är en del att planera ju så lika bra att vara i god tid. Men synd att ni ej fick när ni ville....



Ha en bra kväll.

2011-08-22 @ 17:34:51
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback